architectuur vakmanschap inspiratie

introductie

Sinds 2020 is de website gesplitst in twee delen. Architectenbureau.net voor opdrachtgevers in de architectuur en STERNontwerp.nl voor architectuur, kunst en parametrisch ontwerpen etcetera.

Architectenbureau.net

Op Architectenbureau.net kan ik een nette site bouwen, overzichtelijk voor opdrachtgevers. Denkt u eraan om STERNontwerp te vragen om een architectonisch ontwerp of bouwkundig advies, dan kunt u beter kijken op Architectenbureau.net

STERNontwerp.nl

Hier op STERNontwerp.nl kan ik schrijven en laten zien waar ik zin in heb, als een blog. Ik hoef hier niet op te passen om opdrachtgevers af te schrikken met technische verhalen van het parametrisch ontwerpen, of over de achterliggende wiskunde bij natuurlijke vormen. Het mag afwisselend of zelfs rommelig zijn en ik kan mooie plaatjes laten zien en hopelijk mensen op ideeën brengen. En voor mezelf is het goed om mijn gedachten te moeten ordenen en om die vast te leggen.

Hier hoop ik van het nadeel, dat ik in teveel verschillende onderwerpen geïnteresseerd ben en nooit een eigen vormstijl heb ontwikkeld omdat er zoveel verschillende schoonheden zijn, een voordeel te maken.

parametrisch getekend door Ernst van der Vecht